En ASTE estem especialitzats en el mecanitzat, tornejat i fresat de peces de precisió a partir de materials diversos com per exemple acer inoxidable, llautó, bronze, alumini o plàstics tècnics així com tot tipus d’acers.

Realitzem qualsevol tipus de treball a partir de plans, mostres o dissenys propis segons referències Destaquem a donar pressupostos en menys de 24 hores sense cap compromís, i en el compliment i puntualitat dels terminis de lliurament.

Disposem de maquinària d’última generació, així com als millors professionals, i això ens permet aconseguir una alta qualitat en tots els nostres treballs i una considerable reducció de costos de producció.

Per a la realització dels mecanitzats de tornejat disposem de torns CNC d’última generació, equipats amb eines motoritzades, subcapçal que ens permeten l’acabat total de les peces sense segones manipulacions de manera automàtica.

Per a les operacions de fresat disposem d’un centre de mecanitzat vertical de 3 eixos equipat amb mordasses hidràuliques i un plat magnètic.

Garantim tots els processos de mecanitzat, controlant tots els paràmetres dels processos productius que duem a terme amb la major precisió i agilitat.