ASTE és una empresa que juntament amb el client, sabem identificar les seves necessitats i oferir-los les millors opcions i possibilitats que el seu projecte requereixi.

El nostre Departament Tècnic estudia, analitza i dissenya cada màquina i projecte pensant sempre en les necessitats específiques de cada client.

En el nostre Departament de Producció fabriquem les nostres màquines d’acord amb les normatives més exigents utilitzant sempre els materials i components de la més alta qualitat, i realitzant els constrols de qualitat més adequats.

El nostre Departament d’Assitència tècnica està sempre a la disposició dels nostres clients per a solucionar qualsevol problema que pugui sorgir.

ASTE posseeix una àmplia experiència en el muntatge de maquinària i equips industrials El muntatge de maquinària és una de les nostres especialitats En ASTE realitzem el muntatge i l’assemblat de tota mena de maquinària.

Aquest tipus de treballs requereix els més alts estàndards de qualitat, coordinació, coneixement i precisió. Destacar que ASTE compta amb un equip humà que garanteix l’èxit en cada projecte. Cerquem la satisfacció del client en totes les fases de la producció, la qual realitzem de manera coordinada i amb equips de treball que coneixen bé el projecte a desenvolupar.